پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

واکنش علی مطهری به بیانیه جبهه اصلاحات

علی مطهری با انتقاد از بیانیه اخیر جبهه اصلاحات تاکید کرد: حتی اگر نظارت‌های آژانس انرژی اتمی را هم بپذیریم، آنها درخواست‌های جدید موشکی و منطقه‌ای مطرح می‌کنند و تا حکومت اسرائیل بر منطقه را نپذیریم کوتاه نمی‌آیند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 18
کد خبر: ۲۸۶۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، تشکل سیاسی جریان اصلاحات که به جبهه اصلاحات ایران موسوم است، اخیراً در بیانیه‌ای مشروح، ضمن توصیف شرایط کشور پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، از دیدگاه خود راه‌های برون‌رفت از مشکلات فعلی را به دولت پیشنهاد کرده است.

از جمله پیشنهادات مطرح شده از سوی جبهه اصلاحات می‌توان به رفع حصر و آزادی زندانیان سیاسی، پایان دادن به سرکوب منتقدان مصلح، انجام مذاکرات جامع و مستقیم با ایالات متحده آمریکا و عادی‌سازی روابط بر اساس عزت، حکمت و مصلحت، اعلام آمادگی تعلیق داوطلبانه غنی‌سازی و پذیرش نظارت آژانس انرژی اتمی در قبال رفع کامل تحریم‌ها، انحلال نهاد‌های موازی در داخل حاکمیت و تغییر معنادار در نهاد‌های انتصابی و رویکرد آنها، کاهش نگاه امنیتی به جامعه و بازنگری در سیاست امنیت داخلی اشاره کرد.

پیشنهاداتی که واکنش‌های متعددی را در میان ناظران سیاسی از جمله چهره‌های همسو با این جبهه به دنبال داشته و برخی فعالان اصلاح‌طلب همچون محمدرضا جلایی پور انتقادات تند و تیزی را نسبت به کلیت بیانیه و پیشنهادات مطرح شده در آن وارد کرده‌اند.

در یکی از آخرین واکنش‌ها نسبت به بیانیه مذکور، علی مطهری نماینده اسبق تهران که در آخرین حضور خود در بهارستان، به همراه لیست امید اصلاح‌طلبان وارد مجلس شده بود، انتقاداتی را به این بیانیه مطرح کرده است.

مطهری در مطلب خود که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده، نوشته است: "در بیانیه جبهه اصلاحات ایران اعلام آمادگی تعلیق داوطلبانه غنی‌سازی و پذیرش نظارت آژانس انرژی اتمی در قبال رفع کامل تحریم‌ها پیشنهاد شده است. ولی بعید است که آنها بپذیرند بلکه درخواست‌های جدید موشکی و منطقه‌ای مطرح می‌کنند و تا حکومت اسرائیل بر منطقه را نپذیریم کوتاه نمی‌آیند. "/ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر